Haicetak dot com merupakan perkhidmatan atas talian yang sudah beroperasi sejak tahun 2008 lagi. Berpusat di Kuantan, Pahang, kami menawarkan perkhidmatan kreatif seperti pencetakan t-shirt, stickers, button badges, name cards, poster, khidmat design dan pelbagai lagi. 100% hak milik bumiputera, kami sedia menerima tempahan dari pelbagai lapisan masyarakat baik pihak Kerajaan, Pembangkang, Budak Raver, komuniti, kelab, sekolah, persatuan dan lain-lain.

Dibarisi oleh kumpulan yang berkemahiran dan latar belakang pengalaman yang berbeza, kami menjamin memberi layan yang terbaik serta hasil yang berkualiti kepada semua pelanggan-pelanggan kami. Kami telah mendapat kepercayaan dari banyak pihak, di antaranya: Hexa Cooperation , OmgHackers.com, SMK Sungai Lembing, SMK Tengku Ampuan Afzan, SMK Indera Mahkota 2, SMK Tawau dan banyak lagi.

Jika anda ingin bertanyakan sesuatu, jangan malu hubungi kami di talian +6017.937.1438 (call/whatsapp) kerana sesungguhnya kami ini semuanya peramah dan bagus-bagus belaka. Oh ya, banyak lagi perkhidmatan bonus yang menarik kami tawarkan khas untuk anda yang awesome. Semuanya pada harga yang amat mesra serta berpatutan. Lihat senarai rakan Hai Cetak.